Home » Nieuwe opleiding voor monteurs en chauffeurs

Nieuwe opleiding voor monteurs en chauffeurs

werkplaats voor opleiding automonteurs

Aeres Tech, Hystream en Innovam bundelen hun krachten om een innovatieve opleiding te ontwikkelen voor onderhoudsmonteurs en chauffeurs van waterstofvoertuigen. Deze samenwerking maakt deel uit van het LIFE NEW HYTS-project, dat zich richt op het bevorderen van duurzame mobiliteit in Europa door middel van groene waterstofoplossingen.

De nieuwe opleiding omvat zowel praktische als theoretische aspecten en is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie van het onderhouden en besturen van waterstofvoertuigen te waarborgen. De samenwerking stelt ons in staat om een hoogwaardige opleiding aan te bieden die inspeelt op de groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals in deze sector.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze opleiding en het LIFE NEW HYTS-project, dat zich inzet voor een groenere toekomst in transport!

24 juni jl opening van het project

Op vrijdagmiddag 24 juni 2022 werd het project LIFE NEW HYTS feestelijk geopend in Nieuwegein. Het project werd gepresenteerd met bekende sprekers die de positie van waterstof op regionaal, nationaal en Europees niveau schetsen.